Musik i butikken

En stor del af shoppingoplevelsen

Musik - Stimulerer din kundes shoppingoplevelse

I indkøbscentre og butikker er der ofte højttalere installeret der spiller musik som baggrundslyd. Du har helt sikkert lagt mærke til det. Det gør jeg ihverfald selv, men bliver desværre ofte skuffet eller irriteret over lyden er prioriteret så lavt især i butikkerne.

Vi har været i nogle butikker hvor lydkvaliteten og type af musik der blev spillet var rar og passede til butikkens profil. Så sker der faktisk det, at du helt ubevidst opholder dig længere i den pågældende butik, med det reultat, du også handler lidt mere, og ihverfald kommer igen, fordi atmosfæren i butikken var rar.

På den anden side, hvis lyden er skinger, for høj, for lav eller alt for speciel, så skræmmer det dig væk som kunde, og du handler kun hvis det er absolut nødvendigt.

Så hvis du som butiksejer ønsker at udtrykke en bestemt profil og skabe en stemning, der matcher de produkter du sælger, så husk at investere i lyden i din butik. Origin Acoustics kan levere præcis den højttaler type der vil passe ind i din forretning, og skabe det helt rigtige lydbillede.

Højttalerne kan være installeret i loftet, eller monteret på væggene som synlige højttalere, hvis det ikke er muligt at installere op i loftet. De synlige højttalere fås i sort eller hvidt design, så de er nemme at blende ind i forretningen øvrige interiør.

Butikker og indkøbscentre har ofte et argument for deres valg af højttalere, og det er pris.

Men denne udgift kan komme mange gange igen, ved at få installeret den gode lyd, så kunderne, ja os, bliver længere i centret eller butikkerne og deraf handler mere.

Kontakt os via formularen her

Protip!

Indbygningshøjttalere kan pre-installeres, så du kan nøjes med at trække kabler, opsætte bagbokse, indsætte monteringsringe og grill. Når du nærmer dig indflytning vælger du imellem 30 højttalere. Er der rum som du ikke ønsker at have højttalere i når du flytter ind, så vent til det passer dig.

Vi kalder det AudioReady - Læs mere her

Det er en pakkeløsning, som giver dig frihed til at få musik i alle rum, og samtidig mulighed til at vælge højttalere når det passer dig.

Kom i gang nu

Cases

Interview med Casper Strunge

Hør Casper fortælle om hans lydinstallation i hele huset, og bliv inspireret til, hvordan man kan få fuld integreret lyd i hjemmet.

Læs mere her

Case: Nybygger hjem med fuld integreret lyd

Er du ved at bygge nyt hus, og overvejer du, om du skal få installeret god kvalitets lyd i hjemmet? Læs hvordan Louise Holm (Også kendt fra Løvens Hule) har fået installeret usynlige højttalere i sin smukke bolig.

Læs mere her

Case: Lyd på badeværelset

Se billeder fra den installation som gjorde, at Mads fik fantastisk lyd på sit badeværelse. 

Læs mere her
keyboard_arrow_up