Musik i restauranten

Bliv mættet af musik 

Musik sætter den gode stemning i lokalet

Musik på steder hvor vi spiser og drikker er ned til at sætte den gode stemning. Måske har du bemærket lyden, enten fordi den var for høj, for skinger eller alt for speciel, og ikke passede til stemningen der hvor du var, eller i din egen forretning. 

Lige præcis, stemning det er faktisk lige det, som det handler om. Musik er med til at skabe den gode stemning, sammen med den lækre indretning med designer møbler, lækre stole når du skal sidde i længere tid og nyde en dejlig middag.

Hvis du ikke har lagt specielt mærke til musikken når du var ude og spise som privatperson, så kan det selvfølgelig være, der slet ikke blev spillet musik, men det er dog ikke tit. Men ellers er det fordi restauranten har ramt noget musik og niveau som passer til stedet.

Vi har stor erfaring

I mange år har vi hjupet restauranter, barer, cafeer og hoteller med rådgivning i god lyd.

Vi har været involveret i både Sukaiba Copenhagen (Hotel Bella Sky), Noma, Hotel Villa Copenhagen og flere andre.

Det handler ikke om at kunne spille højt, men det er vigtigt at lyden er fyldig og detaljeret.

Mange steder laver man det som kaldes for en 100 Volt installation, det er en nem installation af flere højttalere, på det samme kabel. Det er bare et ret stort kompromis på lydkvaliteten.

Der går præcis to minutter, og så er dine gæsters hjerne blevet påvirket af stemningen.

Når dine gæster skal have den specielle stemning, ligefra bordanvisning til gæsterne har sat sig. Der går præcis to minuttter, og så fornemmer de hvordan der er. 

Dernæst sniger musikken sig ubevidst ind på dig. Og er musikken god, og er fordelingen af lyd i restauranten den helt rigtige, så vil du med stor sandsynlighed også blive siddende længere, og nyde en dessert, kaffe og måske en drink eller to.

Det kan gøres på mange måder

Alt efter hvor stor restauranten, caféen eller baren er, kan det gøres på forskellige måder. Nogle gange skal der bruges ekstra specielle basenheder, dem som også kaldes for subwoofere, og igen er det ikke fordi vi skal spille op til diskotek, systemet vil kunne det, men det handler om der skal være et overskud af kraft i installationen, til at sikre de dybe toner også når ud i de yderste kroge af restauranten.

Men vores fokus vil altid være at råde til den gode lyd. Fordi det holder på dig som gæst, og du får lyst til at komme igen på den samme restaurant, hvis det var hyggeligt og rart sidst du var der, og ikke mindst maden var god. Men ofte sker der det, at den gode stemning, påvirker os i retning af at synes maden også smager bedre, når de positive vibrationer også rammer kroppen. Så der er noget om snakken, det er muligt at mætte dig med god musik mens du spiser.

Kom i gang nu

Cases

Interview med Casper Strunge

Hør Casper fortælle om hans lydinstallation i hele huset, og bliv inspireret til, hvordan man kan få fuld integreret lyd i hjemmet.

Læs mere her

Case: Nybygger hjem med fuld integreret lyd

Er du ved at bygge nyt hus, og overvejer du, om du skal få installeret god kvalitets lyd i hjemmet? Læs hvordan Louise Holm (Også kendt fra Løvens Hule) har fået installeret usynlige højttalere i sin smukke bolig.

Læs mere her

Case: Lyd på badeværelset

Se billeder fra den installation som gjorde, at Mads fik fantastisk lyd på sit badeværelse. 

Læs mere her
keyboard_arrow_up