Gør din bolig klar til lyd

Med en audio ready bolig, kan du nemt forberede den gode lyd i dine rum, og tage den med når du flytter. 

Tænk lyden ind fra start

Ville det ikke være lækkert, hvis du kunne integrere en lyd installation i dit nye hus, som en del af den nøglefærdige løsning. 

Eller måske du køber nyt køkken eller badeværelse, kunne det så ikke være fedt, at få den gode lyd installeret samtidig?

Eller du kan jo også bare gøre huset, køkkenet eller badeværelse AudioReady, som vi kalder det.

Tænk gerne lyden ind fra starten af byggeriet og få en preinstalleret løsning. Det er lettere og billigere, og kan blive helt perfekt.

Du kan købe et installationskit til loftet, som består af en bajonet ring og et hvidt magnetisk frontgitter. Du skal bruge et sådan installationskit, til hver af de steder, hvor du kunne tænke dig musik. Det koster dig kun kr. 500,- pr. højttalerplacering.

Det er virkelig genialt, og så er du klar til den gode lyd til enhver tid.

Tænk højttalere ind som du vil tænke lys i dit rum

Måske du er blevet nysgerrig på hvordan, at du kan gøre dit hjem Audio-Ready, og lidt usikker på hvor mange højttalere, som du skal bruge. Vi kan hjælpe dig et godt stykke hen ad vejen.

Sådan ville du ikke tænke om rummet bliver dækket med lys, vel?

På samme måde, vil rummet heller ikke kunne dækkes med god lyd. Jo flere højttalere, dets bedre dækning, og du kan skabe et helt lydtæppe.

Med den her belysning, er rummet dækket perfekt, på samme måde kan du dække rummet med god lyd, og selvfølgelig kunne slukke og tænde i zoner.

Lyd på badeværelset

I mange badeværelser, vil du kunne nøjes med en enkelt højttaler, placeret centralt i rummet. Nogle vil vælge to, det kommer an på behov og hvordan det vil se ud i loftet.

Lyd i soveværelset

På mindre værelser, vil du også kunne nøjes med en enkelt højttaler. Har du teenagere eller elsker du selv musik, så vil jeg anbefale dig at få gjort klar til to højttalere, i teenage værelserne samt jeres eget soveværelse. Det er virkelig lækkert at blive vækket til rolig musik ovenfra.

Se hvor nem det kan gøres her

 

Lyd i køkkenet

I køkken alrum, vil du nok installere 4 højttalere, plus måske en eller to ude i selve køkkenområdet, hvis det er lidt væk fra spiseområdet. Det er lækkert at lytte til musik imens du laver mad.

Lyd i stuen

I stuen vil du installere mellem 4-6 højttalere er vores anbefaling. Det kan være i store køkken alrum og stuer, at du også går klar til en sub. Så findes der heldigvis også et Sub Ready installationskit.

Eksempler på vores arbejde

 

Interview med Casper Strunge

Hør Casper fortælle om hans lydinstallation i hele huset, og bliv inspireret til, hvordan man kan få fuld integreret lyd i hjemmet.

Læs mere her

Case: Lyd på badeværelset

Se billeder fra den installation som gjorde, at Mads fik fantastisk lyd på sit badeværelse. 

Læs mere her
keyboard_arrow_up