Derfor skal du tænke lyd ind i din indretning

Udfordringen ved god lyd i hjemmet er, at det ofte kan omfatte et par store, klodsede højtalere og en masse forstyrrende ledninger. Der er dog hjælp at hente til dig, der ikke vil gå på kompromis med æstetikken i indretningen. Et diskret, indbygget højtalersystem kan skabe den usynlige lyd. 

Det er nemt at komme i gang

Indbygningshøjtalere er både til dig, der ønsker at optimere din indretning, og særligt også til dig, der skal til at ny-indrette, hvor lyden kan tænkes ind helt fra start. Fordelene ved at tænke lyd ind i indretningen er mange.

Vi har samlet tre gode grunde til, at du skal overveje indbyggede højtalere.

1. Du får kvalitetslyd i hele hjemmet

Alle kan nikke genkendende til, hvor irriterende det kan være, når musikken afbrydes, fordi du bevæger dig fra stuen til køkkenet. Det slipper du for, hvis dine indbyggede højtalere er forbundet til et såkaldt multirum-system. Her kan du frit bevæge dig rundt, mens din musik spilles ukompliceret i alle hjemmets rum, uden du skal vælge ny musik hver gang.

Du kan ligesom med traditionelle højtalere få højtalere til indbygning i forskellig kvalitet. Og alt efter om de skal sidde i badeværelset og kunne understøtte din skønsang i badet, eller om de skal være den primære lydkilde i stuen, vil du kunne finde højtalere, som passer til dig og dine behov.

2. Din indretning bliver uforstyrret

Med indbygningshøjtalere skal du hverken tænke over pladsmangel eller være bange for at skæmme æstetikken i din indretning.

Løsningen giver dig mulighed for at kamuflere lyden i loftet eller væggen med lækkert design og er derfor næsten ikke til at se, selvom lyden er klar og tydelig. Du undgår altså at kæmpe med de mindre kønne elementer såsom ledninger og kabler. På den måde skaber du en uforstyrret indretning, hvor der hverken skal afsættes hylde- eller gulvplads.

3. Hele familien kan styre musikken

Har du indbygningshøjtalere i alle hjemmets rum, er det ikke kun fra et sted, du kan styre musikken.

For med et gennemtænkt system kan alle i hele husstanden nemlig styre musikken fra deres smartphone eller tablet, uanset hvor i huset de befinder sig. På den måde kan hele familien nemt sætte favoritmusikken på i de ønskede rum.

Eksempler på vores arbejde

 

Interview med Casper Strunge

Hør Casper fortælle om hans lydinstallation i hele huset, og bliv inspireret til, hvordan man kan få fuld integreret lyd i hjemmet.

Læs mere her

Case: Lyd på badeværelset

Se billeder fra den installation som gjorde, at Mads fik fantastisk lyd på sit badeværelse. 

Læs mere her
keyboard_arrow_up