Ryk den gode lyd ud i det fri

Højtalere til udendørs brug er bygget til særligt at kunne modstå alt slags vejr. Få kvalitetslyd på terrassen, i garagen, i båden og andre steder, hvor almindelige højttalere ikke trives.

Et sæt kvalitetes udendørshøjtalere giver dig et helt andet lydbillede, end en enlig bluetooth højttaler. Det er en helt anden oplevelse. En fordel er, at du ikke risikerer dødt batteri midt i det hele. Bor du i et tæt befolket område, vil dine naboer helt sikkert også sætte pris på, at lyden mest muligt kun bliver spredt i din have. Det kan du nemlig sikre med vores udendørslydsystemer. 

Der er mange forskellige lydsystemer til brug i det fri. Her er nogle af dem vi anbefaler:

Eller måske er du ligefrem er på jagt efter Ibiza Club stemningen? Vi har alle løsningerne.

 

Med uddendørslyd vil du opleve en helt anden musikoplevelse end med højttalere du blot flytter rundt på til lejligheden. Det er nærmest som en udendørs koncert. Ikke fordi du spiller højt!  Nej - med et udendørs lydsystem kan du mætte haven med musik, så du kan gå rundt og nyde musikken, selv ved helt lav lydstyrke.

Du vil opleve, at lydstyrken er i top for dig, samtidig med, at dine naboer ikke bliver generet. 

Sådan kommer du i gang

En ulempe ved hovedtelefoner, er at det kun er dig, som kan høre musikken. Ulemperne ved en Bluetooth højttaler er dels batteriets spilletid, og når du kun har en enkelt højttaler, kan den ikke dække din terrasse eller haven rigtigt, medmindre du skruer højt op. Det er bare ikke rart at være i hele tiden.

Det er fint at skrue op til fest. Men her vil et rigtig lydsystem også skabe en helt anden mere behagelig stemning, og folk vil huske festen hos dig, men husk -  inviter naboerne, de vil nyde at få lov at komme med.

Lydsystemer i haven kan udføres på mange måder. Der er satellitter du skjuler mellem planterne i bedene, hvor de stikkes i jorden, monteret på et lille spyd. Så tilføjer du altid en subwoofer, denne graves ned.

Andre løsninger er subwoofer og højttaler i et produkt, hvor subdelen er gravet ned. Og så er der højttalere designet som sten, der smart placeres rundt i bedene i haven. Du kan på terrassen installere højttalere på væggene, eller montere indbygningshøjttaleren op i loftskonstruktionen, hvis du har en overdækket terrasse eller altan.

Skal du holde sommerferie i haven? Så få inspiration til hvordan du opgraderer den med fantastisk lyd her

Eksempler på vores arbejde

Interview med Casper Strunge

Hør Casper fortælle om hans lydinstallation i hele huset, og bliv inspireret til, hvordan man kan få fuld integreret lyd i hjemmet.

Læs mere her

Case: Nybygger hjem med fuld integreret lyd

Er du ved at bygge nyt hus, og overvejer du, om du skal få installeret god kvalitets lyd i hjemmet? Læs hvordan Louise Holm (Også kendt fra Løvens Hule) har fået installeret usynlige højttalere i sin smukke bolig.

Læs mere her

Case: Lyd på badeværelset

Se billeder fra den installation som gjorde, at Mads fik fantastisk lyd på sit badeværelse. 

Læs mere her
keyboard_arrow_up