God lyd i saunaen

Hidtil har det ikke været muligt, at have højttalere installeret i en sauna, da varmen og fugtigheden har forårsaget skader på højttalerne. Smeltede og ødelagte højttalere er set flere gange i saunaer. 

Producenten Origin Acoustics har en serie højttalere der passer til miljøer som saunaer og dampbade. Serien Explorer har en række højttalere der tåler op til 120 graders varme. Derudover kan de modstå saltpartikler, der er i luftet hvis du f.eks. er på havet. Så udover saunaen er de perfekt egnet til at blive installeret på en båd.

Prikken over I'et !

Udover at det er cool at have installeret lyd i sin sauna har det også en beroligende og hyggelig effekt, at kunne lytte til musik imens man nyder en tur i saunaen eller dampbadet.

Du vil hurtigt opleve, at du vil føle dig mere afslappet med musik eller podcast. 

Eksempler på vores arbejde

Interview med Casper Strunge

Hør Casper fortælle om hans lydinstallation i hele huset, og bliv inspireret til, hvordan man kan få fuld integreret lyd i hjemmet.

Læs mere her

Case: Nybygger hjem med fuld integreret lyd

Er du ved at bygge nyt hus, og overvejer du, om du skal få installeret god kvalitets lyd i hjemmet? Læs hvordan Louise Holm (Også kendt fra Løvens Hule) har fået installeret usynlige højttalere i sin smukke bolig.

Læs mere her

Case: Lyd på badeværelset

Se billeder fra den installation som gjorde, at Mads fik fantastisk lyd på sit badeværelse. 

Læs mere her
keyboard_arrow_up