Sommervibes med den gode lyd?

Få lyden i haven spredt som et lydtæppe, og være med til at sætte den gode stemning - KUN i din have, og ikke din nabos. 

Dette gøres ved at placere flere højttalere, end du måske nok ville gøre indenfor. Men højttalerne der tilbydes er retningsbestemte, og spiller kun et bestemt antal meter frem. Derfor kan man installere dem, så de ikke generer dine naboer overhovedet.

Løb aldrig tør for strøm

Du kan selvfølgelig tage den gamle Bluetooth højttaler med ud i haven, og dem kan du også få i en rigtig god kvalitet, og kan spille fint op omkring bordet i haven. Men hvad så, når du flytter dig rundt i haven, skal du så have højttaleren med dig? Og hvordan sikrer du dig, at der er strøm på til hele dagen?

Det er endvidere rigtig svært at styre lyden med en Blu-Tooth højttaler, fordi den spreder den ret meget rundt.

Derfor er det en rigtig god ide, at få kigget på haven eller altanen, for at se om man ikke kan gøre det endnu bedre.

Hvordan styrer jeg lyden?

Du kan sagtens integrere med din lydløsning indenfor. Måske har du SONOS, Bang & Olufsen eller noget helt tredje indenfor. Men der findes altid en løsning for at forbinde systemer til hinanden.

På den måde kan du vælge den samme musik indenfor til udenfor. Det giver altså en fantastisk stemning, til sådan en havefest, så uanset hvor gæsterne opholder sig, er der den fantastiske musik i baggrunden.

 Fordi det meste af tiden ønsker du blot musikken kan have sit liv i baggrunden imens du taler og hygger med dine gæster. Og jo jo bevares der skal også danses, men det er jo ikke hele dagen. Systemet kan sagtens spille op til dans, men så giv lige dine naboer en melding om du holder havefest.

Højttalere som tåler regn og frost

Med en fast installeret løsning, kan du få leveret musik i haven året rundt.

Du åbner bare din yndlings musiktjeneste, og vælger haven eller hvad nu dit uderum bliver kaldt, og lader musikken flyde i haven.

Men når du sætter lydsystemer op i haven, kan du enten gøre det som en stereo opsætning, med højre og venstre kanal. Men det er ikke altid så hensigtsmæssigt, da du måske det meste af eftermiddagen ligger i solen, hvor kun højre kanal kan høres.

Læs meget mere om udendørs lyd her

 

Eksempler på vores arbejde

Interview med Casper Strunge

Hør Casper fortælle om hans lydinstallation i hele huset, og bliv inspireret til, hvordan man kan få fuld integreret lyd i hjemmet.

Læs mere her

Case: Nybygger hjem med fuld integreret lyd

Er du ved at bygge nyt hus, og overvejer du, om du skal få installeret god kvalitets lyd i hjemmet? Læs hvordan Louise Holm (Også kendt fra Løvens Hule) har fået installeret usynlige højttalere i sin smukke bolig.

Læs mere her

Case: Lyd på badeværelset

Se billeder fra den installation som gjorde, at Mads fik fantastisk lyd på sit badeværelse. 

Læs mere her
keyboard_arrow_up