Om os

Vi er installatørens foretrukne samarbejdspartner til din fordel, når du skal integrere lyd - hvad enten det er privat eller erhverv. 

Indret med lyd er 100% ejet af IMAGO SONAS A/S.

Hvem er vi?

Vi har arbejdet med lyd, højttalere og indretning i mange år og har et stærkt netværk af forhandlere i hele Danmark, som står bag os.

Vores passion for lyd og hvad musik kan gøre ved dig, er noget vi brænder for at formidle videre og ikke mindst vise frem. Vi synes selv, at vi har de lækreste og mest professionelle produkter på markedet, og dem vil vi derfor gerne fortælle mere om og sætte i perspektiv til dit behov.

Hvis du har et specifikt emne eller noget, som du synes vi mangler så tip os endelig! Vi tager imod alle henvendelser med stor interesse og åbenhed for at kunne udvikle os endnu mere.

Indret med lyd er en side, som er skabt for at inspirere og skabe indsigt i nutidens måde at tænke lyd ind i både indretning, livsstil og rette element!

Fordele ved at samarbejde med os: 

  • Seriøs & kompetent rådgivning.
  • Kun kvalitets brands og produkter, som er kvalitetskontrolleret af os
  • Du har behovet, vi har passionen på dine vegne

Tag endelig fat på os, hvis du tænker at vi kan hjælpe dig. 

 

Eksempler på vores arbejde

Interview med Casper Strunge

Hør Casper fortælle om hans lydinstallation i hele huset, og bliv inspireret til, hvordan man kan få fuld integreret lyd i hjemmet.

Læs mere her

Case: Nybygger hjem med fuld integreret lyd

Er du ved at bygge nyt hus, og overvejer du, om du skal få installeret god kvalitets lyd i hjemmet? Læs hvordan Louise Holm (Også kendt fra Løvens Hule) har fået installeret usynlige højttalere i sin smukke bolig.

Læs mere her

Case: Lyd på badeværelset

Se billeder fra den installation som gjorde, at Mads fik fantastisk lyd på sit badeværelse. 

Læs mere her
keyboard_arrow_up