Skal du bygge nyt, til, eller ud?

Når du går i gang med nybyggeri, har du en unik mulighed for indrette med lyd. 

Du kan nemt få lyd i alle de rum du ønsker. Vi synes det er lige så naturligt at installere lyd som det er installere strøm, netværk og for nogle et tv-stik. Overordnet set bør du tænke højttalere ind som lys. 

BOOK ET GRATIS MØDE OM UDENDØRS LYD

Vi vil gerne give dig den bedste og mest personlige rådgivning til dine lydplaner. Book en tid til en gratis og uforpligtende snak – så er du allerede godt på vej til et godt resultat. 

Med mere end 25 års erfaring er vi eksperter i at få integreret kvalitets lyd. Vi er drevet af vores passion for den gode lyd, og også af hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt med, at få dine drømme om god lyd opfyldt.

Book her

Nybyggeri er den bedste mulighed

Det er vigtigt at du kommer i gang i god tid. Når din EL-plan er på plads bør du også have din lyd plan klar.

Ved nybyggeri har du en unik mulighed for at få lyd i alle dine rum uden at du skal se på højttalere og have kabler liggende langs gulvet.

Helt usynlig eller fleksibel

Til installation inde i huset skal du tage stilling til om du ønsker usynlige højttalere, som spartles ind, eller indbygningshøjttalere hvor du får en elegant hvid rund eller firkantet grill som afslutning.

Du kan også lave en kombination. Så nogle rum har højttalere der er spartlet ind og andre har indbygningshøjttalere.

Indbygningshøjttalere fås i mange i forskellige kvaliteter. Der er små modeller til baggrundsmusik op til high-end der kan give dig store musikalske oplevelser.

Se udvalget af højttalere her

Protip - Gør din bolig klar!

Indbygningshøjttalere kan pre-installeres, så du kan nøjes med at trække kabler, opsætte bagbokse, indsætte monteringsringe og grill. Når du nærmer dig indflytning vælger du imellem 30 højttalere. Er der rum som du ikke ønsker at have højttalere i når du flytter ind, så vent til det passer dig.

Det er en pakkeløsning, som giver dig frihed til at få musik i alle rum, og samtidig mulighed til at vælge højttalere når det passer dig.

Vi kalder det AudioReady - Læs mere her

Cases

Interview med Casper Strunge

Hør Casper fortælle om hans lydinstallation i hele huset, og bliv inspireret til, hvordan man kan få fuld integreret lyd i hjemmet.

Læs mere her

Case: Nybygger hjem med fuld integreret lyd

Er du ved at bygge nyt hus, og overvejer du, om du skal få installeret god kvalitets lyd i hjemmet? Læs hvordan Louise Holm (Også kendt fra Løvens Hule) har fået installeret usynlige højttalere i sin smukke bolig.

Læs mere her

Case: Lyd på badeværelset

Se billeder fra den installation som gjorde, at Mads fik fantastisk lyd på sit badeværelse. 

Læs mere her
keyboard_arrow_up