Gør din bolig audio ready

Med en audio ready bolig, kan du nemt forberede den gode lyd i dine rum og tage den med, når du flytter. 

Tænk lyden ind fra start

Det er en fordel, hvis du tænker lyden ind fra start af et byggeri. Du kan dermed få lavet en preinstalleret løsning. Det er både lettere og billigere, og lyden kan dermed blive tilpasset præcis til dine behov.

Du kan købe et installationskit til loftet, som består af en bajonet ring og et hvidt magnetisk frontgitter. Du skal bruge et sådan installationskit, til hver af de steder/rum, hvor du kunne tænke dig at få god lyd installeret.

Det koster dig kun kr. 500,- pr. højttalerplacering.

Det er super smart, fordi du dermed ikke behøver at investere i højttalere med det samme, hvis budgettet ikke er til det. Du kan dermed blot købe højttalerne når du ønsker, og tilslutte dem super nemt, da du allerede har installationskittet på plads.

Tænk højttalere ind som du vil tænke lys i dit rum

En god regel, når man skal tænke lyd ind i et rum er, at tænke på lyden, som du vil gøre med lyset. Det er vigtigt, at placere højttalere strategisk rigtigt, så du får god lyd, ligemeget hvor du er henne i rummet.  

Jo flere højttalere, des bedre dækning. Du kan skabe et helt lydtæppe.

Du har selvfølgelig mulighed for, at slukke og tænde for lyden i forskellige zoner.  

Lyd på badeværelset

I mange badeværelser, vil du kunne nøjes med en enkelt højttaler, placeret centralt i rummet. Nogle vil vælge to, det kommer an på behov og hvordan det vil se ud i loftet.

Lyd i soveværelset

På mindre værelser, vil du også kunne nøjes med en enkelt højttaler. Har du teenagere eller elsker du selv musik, så vil jeg anbefale dig at få gjort klar til to højttalere, i teenage værelserne samt jeres eget soveværelse. Det er virkelig lækkert at blive vækket til rolig musik ovenfra.

Se hvor nemt det er, at få installeret god lyd

 

Lyd i køkkenet

I et køkken-alrum, anbefaler vi at installere 4 højttalere, plus måske en eller to højttalere ude i selve køkkenområdet, hvis det er lidt væk fra spiseområdet. Så er du nemlig sikker på, at du har en virkelig god lyd, når du bruger tid i køkkenet. 

Lyd i stuen

I stuen anbefaler vi typisk, at installere mellem 4-6 højttalere. Det kommer naturligvis an på størrelsen af rummet, men da det er her, at mange tilbringer meget tid, når man er hjemme, er det vigtigt, at dette rum er dækket godt ind. Så er du også sikret den gode stemning, når du holder fest. 

Har du brug for hjælp?

Med mere end 25 års erfaring er vi eksperter i at få integreret kvalitets lyd. Vi er drevet af vores passion for den gode lyd, og også af hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt med, at få dine drømme om god lyd opfyldt.

Ønsker du vores hjælp til at komme igang med at få integreret lyd i dit hjem? Så står vi klar til at hjælpe dig. 

Book et møde med os her

 

Eksempler på vores arbejde

 

Interview med Casper Strunge

Hør Casper fortælle om hans lydinstallation i hele huset, og bliv inspireret til, hvordan man kan få fuld integreret lyd i hjemmet.

Læs mere her

Case: Lyd på badeværelset

Se billeder fra den installation som gjorde, at Mads fik fantastisk lyd på sit badeværelse. 

Læs mere her
keyboard_arrow_up