Synlige eller usynlige højttalere? 

Det er helt op til dig

Synlige eller usynlige højttalere?

“Gud hvor er de grimme”, har du hørt det udtryk før?

Højttalere i hjemmet kan godt være en årsag til mange diskussioner.

Der har også altid været en historisk forskel på hvad, kvinder synes er pæne højttalere, og hvad mændene synes er fine højttalere. Så det er noget af en balance at få disse to opfattelser til at mødes om et kompromis.

Men hvis du kigger på indbygningshøjttalere, så er det en produktgruppe, hvor begge parter kan blive tilfredse med en rigtig god løsning.

 

Synlige højttalere, som går i et med loft eller væg

Nogle vil være lidt afvisende overfor indbygningshøjttalere, fordi de tænker eller har oplevet, at lyden ikke har været speciel god.

Du har to muligheder, når vi taler indbygningshøjttalere, til indbygning i væggene eller til indbygning i loftet. Disse er kun synlige, fordi der er en frontgrill foran højttaleren.

Der kan være ret så meget udvikling i disse frontgrille, da de har en reel stor betydning for lyden, dens design og farveudtryk.

Frontgrillen fra eksempelvis Origin Acoustics kan altid males i en farve, som du kunne tænke dig, så grillen falder endnu mere ind med loftets farve. Men det kan også være du vælger en smuk aluminiums grill fra Bang & Olufsen. Du kan få den leveret i forskellige flotte nuancer, hvor farve anodiseres ind i aluminiummet. Det er farver som sort, bronze, guld og brun, men også Rose Gold og andre nuancer indenfor ovenstående farver er mulige.

Eksempler på vores arbejde

Interview med Casper Strunge

Hør Casper fortælle om hans lydinstallation i hele huset, og bliv inspireret til, hvordan man kan få fuld integreret lyd i hjemmet.

Læs mere her

Case: Nybygger hjem med fuld integreret lyd

Er du ved at bygge nyt hus, og overvejer du, om du skal få installeret god kvalitets lyd i hjemmet? Læs hvordan Louise Holm (Også kendt fra Løvens Hule) har fået installeret usynlige højttalere i sin smukke bolig.

Læs mere her

Case: Lyd på badeværelset

Se billeder fra den installation som gjorde, at Mads fik fantastisk lyd på sit badeværelse. 

Læs mere her
keyboard_arrow_up