Musik styrker dit barn

Det er videnskabeligt bevist, at musik og lyd har en positiv effekt på både børn og voksne. 

Har du overvejet lyd i børneværelset?

Børneværelset, her bør vi i den grad overveje at have god lyd. Ofte ses det, at lyden i børneværelset bliver sparet væk hvilket er ærgerligt af flere årsager. 

I dag bliver flere børn end nogensinde før diagnostiseret. Aldrig har så mange børn været diagnostiseret med ADHD, angst, stress eller lignende. En mistanke om hvorfor det er således, kunne være al den skærmtid et barn bliver udsat for i form af TV, tablets, computere, mobiltelefoner osv. Det er ikke noget, som vi har dokumentation om for blot vores egne tanker. 

Godnatsang på ny vis

Måske kender du det selv? En godnatsang for de små om aftenen skaber ro, og giver barnet lettere ved at falde i søvn. Dette kan gøres endnu nemmere ved, at godnatsangen kommer fra en god højttaler der gemmer sig oppe i loftet. Hvis du som forældre er stresset, irriteret eller træt har godnatsangen ikke samme effekt for dit barn, og det kan højttaleren hjælpe med. 

Hvorfor er musik vigtigt?

Det er videnskabeligt bevist, at musik har en positiv påvirkning på både børn og voksne. Vi kender det selv. Noget musik kan få os til at smile, andet musik får os til at danse, noget får os til at føle os afslappede og noget helt fjerde kan være opkvikkende.

Det har også vist sig, at børn som vokser op med musik og rytme har en bedre evne til at adskille forskellige sprog. Derudover styrkes børns matematiske evner, hvis de spiller et instrument.

Eksempler på vores arbejde

Interview med Casper Strunge

Hør Casper fortælle om hans lydinstallation i hele huset, og bliv inspireret til, hvordan man kan få fuld integreret lyd i hjemmet.

Læs mere her

Case: Nybygger hjem med fuld integreret lyd

Er du ved at bygge nyt hus, og overvejer du, om du skal få installeret god kvalitets lyd i hjemmet? Læs hvordan Louise Holm (Også kendt fra Løvens Hule) har fået installeret usynlige højttalere i sin smukke bolig.

Læs mere her

Case: Lyd på badeværelset

Se billeder fra den installation som gjorde, at Mads fik fantastisk lyd på sit badeværelse. 

Læs mere her
keyboard_arrow_up