Case - Nybygger hjem med fuld integreret lyd

Er du ved at bygge nyt hus, og overvejer du, om du skal få installeret god kvalitets lyd i hjemmet? Louise Holm fra Sales Styling (kendt fra Løvens Hule), har utroligt høje krav til hendes indretning. Hun har derfor valgt, at få installeret integreret lyd i hele hjemmet. Læs med her og bliv klogere på hendes valg.

 

Derfor valgte Louise at få integreret lyd i hele hjemmet

Louise og familien har valgt at bygge et helt nyt hus i Næstved, da det er vigtigt for dem, at selv de mindste detaljer i huset bliver som de ønsker. Louise arbejder til dagligt med indretning, og det er derfor ekstra vigtigt for hende, at finde en elegant løsning samt, at hun ikke skal have store grimme højttallere stående i alle rum der både fylder og samler snavs. 

Hele familien lytter ofte både til lydbøger og musik, og det er derfor vigtigt for dem, at de får en løsning hvor der er god lyd i alle rum, og at man samtidig kan spille en lydbog i køkkenet og musik i badeværelset, da alle ikke altid er enige om, hvad der skal lyttes til. De ledte særligt efter den elegante løsning, som både var pæn og samtidig også kunne spille rigtig godt og stabilt. 

Familien har ofte gæster på besøg, og derfor er det også vigtigt for dem, at de nemt, ligemeget hvor i huset, kan sætte stemningsmusik på, som bare altid er med til at løfte humøret og stemningen. 

Valg af højttalere indenfor

Louise har valgt at få installeret usynlige Nakymatone højttalere i hele hjemmet indenfor. Højttalerne kan bruges med alle streamingtjenester, så der er derfor ingen begrænsninger for hvad der kan lyttes til. Nakymatone er højkvalitets usynlige højttalere der kan skjules både i loft eller i vægge. 

Højttalerne er udviklet som et akustisk instrument, så den omdanner resonans fra lydkortet på fronten til toner du og jeg kan nyde.

Det er en vild oplevelse når man kan høre musikken, men ikke helt definere hvor den kommer fra. Du får en utrolig åben og bred gengivelse, med en virkelig flot gengivelse af fx akustiske instrumenter. 

 

Valg af højttalere udenfor

Udenfor har Louise valgt at få installeret Origin Acoustics højttallere. Fordelen ved disse højttalere er, at de kan indstilles således, at du ikke generer naboen, når du hører musik i haven. Lyden der kommer ud kan sendes i en specifik retning som betyder, at du kan rette lyden mod dit hjem og ikke din nabo.

Højttalerne er af utroligt høj kvalitet, og derfor følger der også livstidsgaranti med. Det betyder at du får nogle højttalere som altid vil fungere, og hvis der skulle opstå problemer kan du få hjælp uden at skulle investere penge i et nyt produkt eller service. 

Højttalerne kan naturligvis tåle al slags vejr.

Hvordan fandt du frem til at få højttalere installeret i dit nye hus? 


1) Jeg undersøgte mulighederne på google, og fandt frem til indretmedlyd.dk


2) Så kontaktede jeg dem som står bag indretmedlyd.dk, og de sendte mig så videre til en af deres dygtige forhandlere, som foretog installationen. 


3) Det er så nemt, og den følelse og stemning som det giver til hjemmet, er fuldstændig unik.

 

Kan kun anbefales. 

Louises kommende bolig

Andre eksempler på vores arbejde

 

Interview med Casper Strunge

Hør Casper fortælle om hans lydinstallation i hele huset, og bliv inspireret til, hvordan man kan få fuld integreret lyd i hjemmet.

Læs mere her

Case: Lyd på badeværelset

Se billeder fra den installation som gjorde, at Mads fik fantastisk lyd på sit badeværelse. 

Læs mere her
keyboard_arrow_up