Indendørs lyd

Overvejer du at få installeret integreret lyd indenfor?

Hvordan lytter du til musik hjemme?

Mange af os er glade for at lytte til musik. Det er forskelligt hvor meget, at vi lytter, men det er de færreste, som ikke har mulighed for at lytte til musik i deres hjem.

Måske lytter du til en selvstændig højttaler enhed, som du kan streame til fra en af de mange online streaming tjenester. Måske har du flere rundt i huset, og kan sætte disse sammen eller spille hver for sig. Det er en rigtig fin løsning, men hvor meget får du reelt set brugt dem og hvordan dækker de dine rum?

Har du lagt mærke til om du skal skrue højere op for, at kunne høre dem de steder du opholder dig?

Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, som er tilpasset dig, og som du får udnyttet fuldt ud.

Sådan kommer du i gang

Indbyggede højttalere?

Når højttalere er indbygget i dit loft, opnår du en helt anden lydspredning, og dermed kan du med få højttalere i loftet, dække et større areal uden at behøve spille særlig højt. Det er her magien ved musik fra oven, den træder ind, og bliver rigtig tydelig.

Med musik fra indbyggede loftshøjttalere, vil du opleve at du lytter til meget mere musik, podcast, lydbøger end du plejer.

Den helt basale årsag er, at du kan lytte til det, med meget lavere lydstyrke.  Så bor du sammen med andre, bliver de ikke generet af, at du lytter til musik i et rum i boligen, og de vil noget andet i et andet rum i boligen.

Du kan også få indbygget højttalere i væggene, her bliver lydbilledet dog mere retningsbestemt, som du oplever ved traditionelle højttalere, men fordelen er, at de ikke optager plads på gulv eller i en reol. Mange bruger især disse, når de laver en dedikeret lytte zone eller hjemmebiograf/surround opsætning.

Sådan kommer du i gang

Skjulte højttalere?

De helt skjulte løsninger, findes også. Her kan højttalere enten spartles ind i loftet eller i væggene. Disse har også en stor lydspredning - faktisk hele 180 graders spredning.

Når du får indspartlede højttalere installeret, har du den fulde kontrol over rummets udtryk. Du har blot lyd i hele rummet, enten den kommer fra væggene eller loftet. Eneste produkt som vil være lidt synligt, er subwooferen, som du bestemmer udtrykket på, da den afsluttes med et hul i loft eller væg, og her kan du skjules med en lampe roset eller rist. 

Med eksempelvis højkvalitets produktet Nakymatone, som helt skjules, er det en fantastisk oplevelse at lytte til musik, fordi du ikke kan fornemme, hvor højttalerne er, men blot er helt omgivet af musik.

Sådan kommer du i gang

Eksempler på vores arbejde

Interview med Casper Strunge

Hør Casper fortælle om hans lydinstallation i hele huset, og bliv inspireret til, hvordan man kan få fuld integreret lyd i hjemmet.

Læs mere her

Case: Nybygger hjem med fuld integreret lyd

Er du ved at bygge nyt hus, og overvejer du, om du skal få installeret god kvalitets lyd i hjemmet? Læs hvordan Louise Holm (Også kendt fra Løvens Hule) har fået installeret usynlige højttalere i sin smukke bolig.

Læs mere her

Case: Lyd på badeværelset

Se billeder fra den installation som gjorde, at Mads fik fantastisk lyd på sit badeværelse. 

Læs mere her
keyboard_arrow_up