Indendørs lyd

Overvejer du, at få installeret integreret lyd indenfor? Så er der her nyttig viden at hente for dig. Der er mange muligheder, når det kommer til lyd indenfor. Først og fremmest skal du overveje, om du vil have synlige eller usynlige højttalere i dit hjem.

Hvordan lytter du til musik hjemme?

Der findes utallige højtalere på markedet og mange måder at lytte til musik på. 

Mange af os er glade for at lytte til musik, og det er der en god grundt til. Musik har nemlig en stor indflydelse på vores humør. Det er forskelligt hvor meget, at vi lytter, men det er de færreste, som slet ikke lytter til musik i deres hjem.

Lytter du til en selvstændig højttaler enhed, som du kan streame til fra en af de mange online streaming tjenester? Eller har du flere højttalere rundt i huset, og kan sætte disse sammen eller sætte dem til at spille hver for sig? Det er en rigtig fin løsning, men hvor meget får du reelt set brugt dem og hvordan dækker de dine rum?

Stil gerne dig selv spørgsmålet, om du har du lagt mærke til, om du skal skrue højere op for lyden for, at kunne høre noget de steder du opholder dig? Skal du det, så er de et godt tegn på, at lyden bliver dårligt fordelt i rummet. 

Book et gratis møde med os her

Indbyggede højttalere?

Med inbyggede højttalere i loftet, opnår du en helt anden lydspredning, og dermed kan du med få højttalere i loftet, dække et større areal uden at behøve spille særlig højt. Det er her magien ved musik fra oven, den træder ind, og bliver rigtig tydelig.

Med musik fra indbyggede loftshøjttalere vil du opleve, at du lytter til meget mere musik, podcast, lydbøger end du plejer.

Hvorfor tænker du?

Den helt basale årsag er, at du kan lytte til musikken, med meget lavere lydstyrke.  Bor du sammen med andre, bliver de dermed ikke generet af, at du lytter til musik i et rum i boligen, hvis de ikke vil lytte med.

Du kan også få indbygget højttalere i væggene, her bliver lydbilledet dog mere retningsbestemt, som du oplever ved traditionelle højttalere, men fordelen er, at de ikke optager plads på gulv eller i en reol. Mange bruger især disse, når de laver en dedikeret lytte zone eller hjemmebiograf/surround opsætning.

Skjulte højttalere?

De helt skjulte løsninger, findes også. Her kan højttalere enten spartles ind i loftet eller i væggene. Skjulte højttalere har en stor lydspredning - faktisk hele 180 graders.

Når du får indspartlede højttalere installeret, har du den fulde kontrol over rummets udtryk. Det eneste produkt som vil være lidt synligt, er subwooferen, som du bestemmer udtrykket på, da den afsluttes med et hul i loft eller væg, og her kan den skjules med en lampe roset eller rist. 

Har du brug for hjælp?

Med mere end 25 års erfaring er vi eksperter i at få integreret kvalitets lyd. Vi er drevet af vores passion for den gode lyd, og også af hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt med, at få dine drømme om god lyd opfyldt.

Ønsker du vores hjælp til at komme igang med at få integreret lyd i dit hjem? Så står vi klar til at hjælpe dig. 

Book et gratis møde med os her

 

Eksempler på vores arbejde

Interview med Casper Strunge

Hør Casper fortælle om hans lydinstallation i hele huset, og bliv inspireret til, hvordan man kan få fuld integreret lyd i hjemmet.

Læs mere her

Case: Nybygger hjem med fuld integreret lyd

Er du ved at bygge nyt hus, og overvejer du, om du skal få installeret god kvalitets lyd i hjemmet? Læs hvordan Louise Holm (Også kendt fra Løvens Hule) har fået installeret usynlige højttalere i sin smukke bolig.

Læs mere her

Case: Lyd på badeværelset

Se billeder fra den installation som gjorde, at Mads fik fantastisk lyd på sit badeværelse. 

Læs mere her
keyboard_arrow_up