Udendørs lyd 

Tænk lyd udenfor - og få den rette stemning

Ryk den gode lyd ud i det fri

Få musikken med dig ud på altanen, terrassen eller i haven. Måske du allerede løser det med et par hovedtelefoner, eller tager en Bluetooth højttaler med dig ud i haven.

Det kan selvfølgelig være en løsning. Men du bør prøve at lytte til et rigtig udendørs lydsystem.

Vi har givet dem nogle navne, så er det nemmere at huske for dig bagefter. Det kunne været et Rock system, et Bollard system, eller et traditionelt Landscape system. Eller måske er du ligefrem på jagt efter Ibiza Club stemningen?Vi har alle løsningerne.

 

Du vil opleve en helt anden musikoplevelse, mere som en udendørs koncert. Ikke fordi du spiller højt, nej, med et udendørs lydsystem sørger du for at mætte haven med musik, så du kan gå rundt og nyde musikken, selv ved helt lav lydstyrke.

For dig lyder det fint højt, men dine naboer bliver ikke generet. Og det er nok den første årsag til hvorfor du indtil nu, har holdt dig tilbage med et rigtig lydsystem.

Sådan kommer du i gang

En ulempe ved hovedtelefoner, er at det kun er dig, som kan høre musikken. Ulemperne ved en Bluetooth højttaler er dels batteriets spilletid, og når du kun har en enkelt højttaler, kan den ikke dække din terrasse eller haven rigtigt, medmindre du skruer højt op. Det er bare ikke rart at være i hele tiden.

Det er fint at skrue op til fest. Men her vil et rigtig lydsystem også skabe en helt anden mere behagelig stemning, og folk vil huske festen hos dig, men husk -  inviter naboerne, de vil nyde at få lov at komme med.

Lydsystemer i haven kan udføres på mange måder. Der er satellitter du skjuler mellem planterne i bedene, hvor de stikkes i jorden, monteret på et lille spyd. Så tilføjer du altid en subwoofer, denne graves ned.

Andre løsninger er subwoofer og højttaler i et produkt, hvor subdelen er gravet ned. Og så er der højttalere designet som sten, der smart placeres rundt i bedene i haven. Du kan på terrassen installere højttalere på væggene, eller montere indbygningshøjttaleren op i loftskonstruktionen, hvis du har en overdækket terrasse eller altan.

Skal du holde sommerferie i haven? Så få inspiration til hvordan du opgraderer den med fantastisk lyd her

Se alle udendørs højttalere her

Eksempler på vores arbejde

Interview med Casper Strunge

Hør Casper fortælle om hans lydinstallation i hele huset, og bliv inspireret til, hvordan man kan få fuld integreret lyd i hjemmet.

Læs mere her

Case: Nybygger hjem med fuld integreret lyd

Er du ved at bygge nyt hus, og overvejer du, om du skal få installeret god kvalitets lyd i hjemmet? Læs hvordan Louise Holm (Også kendt fra Løvens Hule) har fået installeret usynlige højttalere i sin smukke bolig.

Læs mere her

Case: Lyd på badeværelset

Se billeder fra den installation som gjorde, at Mads fik fantastisk lyd på sit badeværelse. 

Læs mere her
keyboard_arrow_up